Добредојдовте на вебсајтот на Мегасофт 

Активности

  • Проектирање на ИТ решенија.
  • Имплементација на ИТ решенија.
  • ИТ тренинг.
  • Курсеви за англиски јазик.

Специјалност

  • ИТ Проекти
  • Изработка на комплетен софтвер - согласно со Вашите потреби
  • Едукација

Сервиси

  • Одржување и сервисирање на Вашиот software
  • Одржување и сервисирање на Вашиот hardware